بهنوش بختیاری با تیپ عجیب در جشنواره

Spread the love

بهنوش بختیاری با تیپ عجیب و حضور در جشنواره فیلم انزوا

 

 

در این مراسم امیر علی دانایی به عنوان بازیگر نقش اصلی این فیلم همراه با بهنوش بختیاری، مرتضی علی عباس میرزایی به عنوان کارگردان این فیلم و تعدادی دیگر از این عوامل حضور داشتند.

 

مرتضی علی عباس میزاریی کارگردان فیلم “انزوا” در این مراسم گفت: من فیلم “انزوا” را ساختم تا شما عزیزان از دیدن آن به وجد بیاید.
وی افزود: امیدوارم این اثر را دوست داشته باشید.

 

بهنوش بختیاری که در این مراسم با لباسی طراحی شده و ویژه حضور پیدا کرده بود، تصریح کرد: جشنواره فیلم فجر به گونه ای است که یک سال یک نفر نامزد می شود و سال دیگر فرد دیگر.

 

تیپ عجیب بهنوش بختیاری واکنش های زیادی به همراه داشت !

بهنوش بختیاری با تیپ عجیب در جشنواره

 

وی همچنین تصریح کرد: اشکالی ندارد  اما خوشحال هستیم که فیلم “انزوا” در یکی از بخش ها توانست نامزد داشته باشد.

 

همچنین پس از صحبت های کارگردان و بازیگران این فیلم تمامی عوامل همراه با مخاطبان راهی سالن های نمایش شدند تا به تماشای فیلم “انزوا” بنشینند.

 

امیر علی دانایی بازیگر نقش اصلی مرد در فیلم “انزوا” گفت: امیدوارم که فیلم “انزوا” دوست داشته باشید و خوشحالم در این محل همراه با شما این فیلم را تماشا می کینم.

 

Reviews

0 %

User Score

0 ratings
Rate This

Leave your comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *