جسد یک زن رها شده در جاده بوشهر نفس کشید ! / پیکر او در نزدیکی جسد یک زن دیگر پیدا شده بود
جسد یک زن در شهر دلوار از توابع شهرستان تنگستان و همچنین زن دیگری که شرایط وخیمی داشته، زمینه ساز گمانه زنیهایی در میان اهالی این منطقه شده است.
نیروی انتظامی استان طی اطلاعیه ای اعلام کرده که “هویت هر دو جسد شناسایی شده و ارتباطی با همدیگر نداشته اند، بلکه بصورت اتفاقی حادثه در این منطقه رخ داده است.”
متن اطلاعیه روابط عمومی پلیس استان بوشهر به شرح زیر است:
صبح امروز چهارشنبه 28 فروردین ماه در محدوده شهر دلوار از توابع شهرستان تنگستان و یکی از جاده های اطراف جسد دو خانم کشف شد، در راستای تنویر افکار عمومی موارد زیر را به اطلاع مردم شریف استان می رساند:
1- این دو جسد هیچ ارتباطی با همدیگر نداشته، کاملا اتفاقی این دو حادثه بصورت همزمان در محدودهای ذکر شده رخ داده است.
2- هویت هر دو جسد بلافاصله بوسیله پلیس شناسایی و کشف شد، ضمن اطلاع به خانواده آنها موارد لازم در اختیار خانوده ها قرار گرفت.
3- پیکر یکی از خانم هایی که کشف شد، خوشبختانه دارای علایم حیاتی است که در یکی از مراکز درمانی تحت مداوا و مراقبت های پزشکی است.
4- خانم دومی که جسدش کشف شد متاسفانه فوت کرده است.
5- علت هر دو حادثه غیر امنیتی است، کارآگاهان کشف جرم پلیس آگاهی در حال بررسی های تخصصی هستند، به محض تکمیل تحقیقات در صورت لزوم اطلاع رسانی خواهد شد.
6- ضمن تشکر از همکاری و همراهی مردم و علی الخصوص رسانه ها با پلیس استان استدعا داریم از گمانه زنی های غیر دقیق و انتشار شایعات غیر واقعی در این زمینه خودداری کنند.











